Kami sudah berpindah ke alifstyle.com

Akhirnya url alifstyle.com kembali ke pangkuan aku. Sebelum ini alamat alifstyle.com telah di-sailang oleh company Pak Arab. Mereka jual baju jenama alifstyle di situ.

Mungkin boss diorang dah bosan jual baju, mereka tak re-new alamat alifstyle.com lagi. Maka, alamat website ini kembali digunakan oleh aku.

Sampai sini sahaja pos di cartoonrama.blogspot.com. Malas nak handle web banyak2. Bukan ada orang lawat pun. Aku gagah buat web ini pun sebab senang nak send portfolio pada client.

Cuma kadang2 aku merapu di blog diari http://aliffirdausazis.blogspot.com/

Doakan aku cukup duit untuk re-new yuran URL alifstyle.com. Andaikata aku dah meninggal dunia dan tidak mampu renew, web itu masih boleh di-akses di alifstylestudio.blogspot.com


No comments: